Digital Mural – en förstudie med stöd från Innovativ Kultur

By Förorten i Centrum on 18 augusti, 2015 in Cool
0
0
vbdjj2avknbl4xxxlsss
Med stöd från Innovativ Kultur, Stockholm Stad har vi genomfört en förstudie för att utforska möjligheterna med digitala verktyg i våra muralprocesser. Macarena Cerda, men även delvis Nabila Abdul Fattah har tagit fram rapporten. Den betonar bland annat vikten av att inte tappa bort betydelsen av de demokratiska processerna och lyfta fram de boendes röster när man testar vad den digitala världen har att erbjuda. Vi undersöker nu förutsättningarna för ett testprojekt. Beställ rapporten frånjan.strom.swe@hotmail.se.

 

About the Author

Förorten i CentrumView all posts by Förorten i Centrum

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*