Är du intresserad av att påverka och förändra din närmiljö?

By Förorten i Centrum on 13 oktober, 2014 in Okategoriserade
0
0

Husby60 är ett projekt, som skapar möjligheter för dig som är boende i Järva att uttrycka dig genom konsten. Förorten i Centrum:s (FiC) konstnärliga ledare Saadia Hussain vägleder de boende i Järva till att smycka en utomhusvägg intill Husby torg. Deltagarna leds igenom den konstnärliga processen -­ från idé till det färdiga resultatet.

På kick-­offen informerar vi de boende i Järva om muralmålningsprojektet Husby60 och hur de kan delta och bidra med sina idéer. Det blir en kväll då alla möts för spännande samtal och skapande/prova‐på workshop.

Tid: Tisdag 7 februari kl 18-21
Plats: Svenska Bostäder, Trondheimsgatan 3F

www.jarvadialogen.se/

About the Author

Förorten i CentrumView all posts by Förorten i Centrum

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*