Kom och delta i skapandet av en kollektiv muralmålning under Husbyfestivalen

By Förorten i Centrum on 13 oktober, 2014 in Okategoriserade
0
0

Plats: Husbygårdskolan års 1-3
Tid: 14.00-19.00
Datum: 25 augusti

Vi bär alla på en bildbank av historier, upplevelser, minnen och föreställningar. Vi har alla behov av att uttrycka oss, göra våra röster hörda och bli sedda. Vi har alla något att berätta och ta del av andras berättelser.

Förorten i Centrum och Svenska Bostäder bjuder in dig som boende i Järva att måla och synliggöra din bildberättelse under ett kollektivt samarbete med grannar och vänner, på en 60 m bred utomhusvägg i Husby.

Under Husbyfestivalen fortsätter Förorten i Centrum tillsammans med er boende i Järva att skapa ett kollektivt konstverk, där våra idéer får liv i offentligenheten. Under 6 timmar tänker och skissar vi för att avslutningsvis måla upp våra egna bildberättelser på väggen. Alla deltagare får en målarrock, ett materialkitt och konstnärligledning under muralprocessen.

Kontaktperson: Samira Yousef, Verksamhetsledare Förorten i Centrum Stockholm, tel 0763 92 89 34

About the Author

Förorten i CentrumView all posts by Förorten i Centrum

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*