Kulturkväll på Livstycket

By Förorten i Centrum on 13 oktober, 2014 in Okategoriserade
0
0

onsdagen den 5 mars 2014 kl 17.30

Förorten i Centrum medverkar i Livstyckets Kulturkväll, ett debattarena för inspirerande möten, där olika aspekter av förorten diskuteras. En möjlighet att lyssna på intressanta föredrag, lära, utbyta åsikter. Möten där alla som kommer får bidra!

FÖRORTEN I RÖRELSE
Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet, samhällsdebattör och författare talar utifrån sina två böcker om Rosengård, där hon hade öppenhjärtiga samtal med unga människor på väg i livet, sociala entreprenörer och ansvarstagande aktörer i ett område i förändring.

KOLLEKTIV MURALKONST FÖR SOCIAL FÖRÄNDRING
Marco De Las Casas, kommunikationsansvarig på Ideella organisationen Förorten i Centrum, pratar om hur man använder sig av kollektiv muralkonst för att låta de som omtalas i samhällsdebatten själva ta makten över sin berättelse. Genom att i muralmålningsprocesser mobilisera och engagera såväl unga som vuxna, som bor i förorten samt lokala aktörer gör de sina röster hörda i det offentliga rummet.

THE BEAUTIES AND THE BEAST
En trio som spelar vispop med melodiös stämsång underhåller med egenskrivet material om livet.

MODERATOR: Birgitta Notlöf, Livstyckets grundare

Programmet börjar kl 18.00 men från 17.30 dukar vi fram te, kaffe och smörgåsar som du kan köpa till
självkostnadspris. Butiken är naturligtvis också öppen för inköp av produkter i våra unika mönster.
Evenemanget är kostnadsfritt men anmäl dig på vår hemsida www.livstycket.se eller ring före 3/3.

Adress: Tenstagången 20, 163 64 Spånga
Hemsida: www.livstycket.se

About the Author

Förorten i CentrumView all posts by Förorten i Centrum

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*