Albys gyllene regler i ny tappning

By Förorten i Centrum on 13 oktober, 2014 in Okategoriserade
0
0

Fredag 22/8 medverkade FiC på Albyfestivalen, This is Alby. Vi var inbjudna av Fanzingo för att leda en workshop om det som kallas Albys Gyllene Regler, som står skrivna på en vägg i centrum och är signerade av kronprinsessan.

Allt fler röster höjs som ifrågasätter reglernas relevans. Med denna kortfilm av Ahmed Nuru som utgångspunkt och filmaren själv som gäst, fördes ett öppet samtal om vad de boende skulle vilja göra med väggen om de fick bestämma. Skisser på nya motiv togs fram och ett plank med reglerna togs över av unga och gamla som målade livets träd, positiva slagord och symboler för Alby.

About the Author

Förorten i CentrumView all posts by Förorten i Centrum

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*