VI SOM JOBBAR HÄR

Postadress och fakturaadress:

Förorten i Centrum
c/o Arbetsgivarföreningen KFO
Box 16355
103 26 Stockholm
E-fakturor skickas till ekonomi@kfo.se

img_0460Ester Barinaga
Grundare & Forskningskoordinator – Founder & Research Coordinator
Ester Barinaga är grundare och sitter som ordförande i styrelsen för Förorten i Centrum. Ester arbetar som Docent vid Department of Management, Politics and Philosophy, Copenhagen Business School. Ester följer Förorten i Centrum ur ett forskningsperspektiv.
ester@forortenicentrum.org
Mobil: 070-79 93 410

janne_stromJan Ström
Verksamhetschef – CEO
Jan Ström har en lång erfarenhet av utvecklingsarbete inom den ideella sektorn bl.a. i Röda Korset, Basta Arbetskooperativ och IDEELL ARENA. Han ansvarar för att utveckla kontaktytorna mot samarbetspartners och skapa förutsättningar för ett långsiktig arbete med organisationens sociala ambitioner.
jan@forortenicentrum.org
Mobil: 070-736 69 44

Marta-fic-smallMarta Gil
Konstnärlig rådgivare
Marta Gil är utbildad konstnär vid Madrids Art School och har jobbat med muralmåleri vid Itinerario Muralístico de Vitoria-Gasteiz i Spanien. Hon ansvarar för projektens konstnärliga utformning, planering och genomföring.
marta@forortenicentrum.org
Mobil: +46 76-286 38 77

ailin_moafAilin Moaf Mirlashari
Kultursocionom
Ailin Moaf Mirlashari ansvarar för projektens konstnärliga utformning, planering och genomföring. Ailin är utbildad socionom och jobbar med Tjejforum i Järva. Hon har också varit engagerad i organisationen Megafonen och är en av initiativtagarna till feministiska nätverket Streetgäris.
ailin@forortenicentrum.org

marco_chungMarco De Las Casas
Kommunikationsansvarig
Marco De Las Casas arbetar som Konstnärlig assistent och ansvarar för dokumentation, webbutveckling och grafisk formgivning för Förorten i Centrum. Marco har tidigare grundat tidningen Incumbencia där han även var Kreativ Chef för tidningen.
marco@forortenicentrum.org
Mobil: 076-165 76 20